Basisadvies
 
* Smaak bepalen adhv woonquiz
* Advies met daarin:
Kleuradvies
* Indelingsadvies 
* Shopadvies
 * Diy advies
Prijs: € 125,00 
 
(Alle bedragen zijn binnen een straal van 15 km vanaf westervoort (6931EW). Buiten deze zone reken ik €0,29 per km)
 
Wil je naast een kleuradvies ook hulp bij je indeling? Dan kom ik bij je thuis om je direkt het effect te laten voelen wat de opstelling van jouw meubels met de ruimte doet. Dat betekent dus dat we ter plekke met jouw meubels gaan schuiven. Het doel van een basisadvies is dat je tijd gaat besparen, je sneller tot keuzes kunt komen en je weer verliefd wordt op jouw eigen interieur. Tevens raak je geinspireerd en wordt het shoppen daardoor een stuk makkelijker. Het basisadvies zal maximaal 2,5 uur duren. Je krijgt na ons gesprek per mail of app al mijn adviespunten op papier. Wil je een echt naslagwerk om mee te nemen naar de winkels dan kun je voor € 50,00 extra een moodboard krijgen met artikelen en tevens de winkels waar je deze kunt shoppen om zelf aan de slag te kunnen.
Wil je nav het basisadvies toch wat extra hulp bij het shoppen dan kan ik met je meegaan naar woonwinkels. Je betaalt dat €50,00 per dagdeel. 
Hierboven zie je een voorbeeld van het effect van kleur. Door de lijn van de tv aan te houden en hem door te laten lopen in de zijwand maak je het zowel strak als sfeervol.
Door de petrolkleur te kiezen en als tegenhanger het witte tvmeubel met de houten plank zorgt deze kleur voor de eyecatcher van de ruimte.
 
Voor meer info bel: 06-36098163 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.l